lauantai 2. elokuuta 2008

Kesän kuvasatoa

Ajattelin että voisi tässä takaperoisesti vähän katsella mitä kaikkea onkaan tullut kesän aikana kuvailtua, ja samalla sitten nostaa sieltä esittelyn arvoisia otoksia.

_DSC3632
Juhannusta tuli vietettyä Haukivuorella hienoissa savolaisissa maisemissa. Ilmat olivat hienot vaikka sadetta oli etukäteen povannut jokseenkin jokainen. Tämä kuva tuli kannastien levikkeen läheisyydestä rannasta, taivaat olivat aika dramaattiset.

_DSC3694
Mukavaa kun salamassa riittää teho tällaisiinkin tilanteisiin.

Toinen kesäreissu suuntautui Turkuun ja muun muassa Kakolan vankilaan. Vaimo näistä jo kertoilikin, joten ei reissusta sinänsä sen enempää.

Kakolan käytävä 1
Kakolan naisten puolen käytävä. Olin kateudesta, no, jos nyt en aivan vihreänä niin ainakin vienosti siihen vivahtavana, kun kanssavierailija kuvasi D3:lla ja putkella joka minusta näytti kovasti Nikkor 14-24 f/2.8:lta... ei tarvinnut salamaa, ei. En tosin juuri käyttänyt minäkään, eihän sillä noissa suurissa tiloissa olisi mitään tehnyt, kun ei aikaa juuri ollut asetella. Puskin niin pitkillä valotusajoilla kuin vain uskalsin, ja ihan hyviä kuviahan siitä tuli. Ainakin pari.

Lisää kohtsillään.

Ei kommentteja: