tiistai 31. heinäkuuta 2007

Irlanninmatka

ireland_2007-07-25_13-45-33.JPG

Nonni, Irlanninreissu on saatu päätökseen ja kuvasato on Flickrissä. Voisin myöhemmin nostaa useammankin otoksen näytille, mutta tässä nyt tämä yksi: Slea Head, Dinglen niemimaa, Co. Kerry, Irlanti.

3 kommenttia:

Jarno kirjoitti...

Dinglen niemimaa on upea paikka. Ajelitteko sitä "maisematietä" sen ympäri? Kun itse olin matkalla, liikenne oli kauheaa, ja usein kaksi autoa ei mahtunut ohittamaan toisiaan... :)

Hieno kuvasaalis Flickrissä, mutta toisaalta Irlannista on helppo saada upeita kuvia... :)

Ilkka kirjoitti...

Kiitos! Jylhistä ja vaikuttavista maisemista ei ollut kyllä puutetta, mutta tuo Slea Head jäi ehkä mieleen kaikkein mahtavimpana. Toisaalta, se oli pisin poikkeamamme maastoon, eikä sekään linnuntietä kuin ehkä puolisen kilometriä, joten kuka tietää mitä tuolta olisi löytynyt.

Ajeltiin tosiaan niemimaan ympäri, mutta yllättäen liikenne ei ollut kovin paha. Suurin osa turistibusseista nimittäin kiersi samaan suuntaan kuin me =) Muuten olisikin ollut aika ahdasta. Hieman ensin hirvitti ne sikäläiset kinttupolut, ja kun joka paikassa tuntui olevan satasen rajoitus tien leveydestä riippumatta... onneksi siihen tottui aika nopeasti.

aaltsi kirjoitti...

On kyllä hienoja kuvia, varmasti komia reissu oli. Itse käynyt kuin Dublinissa, pitää kyllä tuonne maaseudulle kiertämään mennä joskus vielä.